Praat mee met Vind magazine en gebruik #vindmagazine
Welke onderwerpen zou u graag meer belicht willen zien in Vind magazine, geef hieronder uw voorkeur.
Bij Van Sabben Poster Auctions te Hoorn komen zaterdag 1 december zo’n duizend posters onder de hamer. Het betreft zeldzame en originele exemplaren. Ook voor de wat smallere beurs is er veel te koop.
Het Statenlogement in Hoorn, beter bekend als ‘Statenpoort’, heeft verschillende gebruikers gehad die elk hun sporen hebben nagelaten. In de beginperiode, van 1385 tot de 16de eeuw, is het Statenlogement eigendom van de kerkelijke macht en bood het onderdak aa....
De veiling van het eerste deel van de Scheringa-collectie heeft 2,3 miljoen euro opgebracht. Dat heeft directeur Jop Ubbens van veilinghuis Christie's in Amsterdam laten weten.
De winter ligt veel Nederlanders na aan het hart. De gedachte aan ijs en schaatsen alleen al doet het sneller slaan. Vroeger even goed als tegenwoordig. Dat maakt deze presentatie van maar liefst 46 ijsgezichten uit de 17de/begin 20ste eeuw duidelijk.
Op zaterdag 13 oktober a.s. wordt er in Delft weer de bekende tegel- en bodemvondstenbeurs gehouden. Op deze beurs vindt u een breed scala van voornamelijk Nederlandse bodemvondsten, zoals baardmankruiken, glas, tin, majolica, steengoed, munten en metaaldetectorvondsten.
Van woensdag 26 tot en met zondag 30 september wordt voor de derde maal de Oude Kunst- en Antiekbeurs georganiseerd in Museum Het Prinsenhof in Delft. Omdat het dit jaar tien jaar geleden is dat schrijver/dichter en televisiemaker Boudewijn Büch overleed, heeft het L....
Met onder meer: Een speciale PAN-bijlage met dé Topstukken van deelnemers, het eerste deel van 'Uit de Collectie Six', waarin de misschien wel fraaiste stukken uit de vermaarde familiecollectie gepresenteerd worden (die niet in het museum te zien zijn). En:
Onlangs opende de tentoonstelling ‘Leven voor affiches’ van affichemaker en -verzamelaar Gielijn Escher. Museum Boijmans Van Beuningen toont in een gecombineerd overzicht, naast een zestigtal affiches van de kunstenaar zelf, een bijzondere selectie Duitse affi....