Praat mee met Vind magazine en gebruik #vindmagazine
Welke onderwerpen zou u graag meer belicht willen zien in Vind magazine, geef hieronder uw voorkeur.
Met Licht en Stilte brengt Museum Belvédère nog tot 9 juli de eerste grote solotentoonstelling van Christiaan Kuitwaard. In zijn werk onderzoekt hij de werking van licht en schaduw.
Onder de titel Kerkelijke Pronk, 1517-2017 herdenkt het Marker Museum dit jaar het feit dat in 1517 de reformatie begon.
Het Joods Historisch Museum in Amsterdam zet tot en met 24 september 2017 werken van negentien Hongaarse avant-gardekunstenaars in de schijnwerpers.
In de Amsterdamse Beurs van Berlage is t/m 20 juni nog de reizende tentoonstelling Leonardo da Vinci - Artist - Inventor  -  Genius te zien.
Van donderdag 8 t/m zondag 11 juni vindt in Brussel de zesde editie plaats van Paris Tableau, de internationale beurs voor oude schilderkunst.
De Heren van Amerongen voelden het als een roeping om de eer en roem van hun illustere geslacht hoog te houden en door te geven aan volgende generaties.
Tijdens de authentieke doorvaarveiling op vrijdag 26 mei doet Museum BroekerVeiling oude tijden herleven wanneer de eerstelingen onder grote belangstelling geveild zullen worden.
Vanaf 25 mei zijn er in het Belgische Hingene (bij Bornem, onder Antwerpen) werk van kunstenaars uit de 17de, 18de en 19de eeuw te zien.