Praat mee met Vind magazine en gebruik #vindmagazine
Welke onderwerpen zou u graag meer belicht willen zien in Vind magazine, geef hieronder uw voorkeur.
Door de corona perikelen staat momenteel alles stil, zeker op het gebied van kunst. Galeries zijn dicht, exposities uitgesteld, kunstacademies gesloten en workshops zijn afgelast. Wel is het een mooi moment om een dierbaar iemand in verf te laten vereeuwigen.
Stedelijk Museum Alkmaar is gesloten. Online is het museum vanaf vandaag juist toegankelijker dan ooit.    
Goed nieuws in tijden van afgelastingen: de nieuwe catalogus van Veilinghuis Peerdeman Utrecht staat online. Zij hebben de organisatie van de veiling aangepast aan de huidige situatie.
De tentoonstelling Crafted Art & Design, die voor het eerst zou plaatsvinden bij Galerie Passì in Schoonhoven en in Vind 37 uitgebreid is belicht, kon net als alle ander evenementen helaas niet doorgaan. 
Door corona is ook Paleis Het Loo gesloten, maar dat betekent niet dat er niets gebeurt. Het werk gaat gewoon door. Om onze bezoekers toch mee te laten genieten van alles wat er nu op en rondom Paleis Het Loo gebeurt, geven wij een kijkje achter de paleispoorten.
Nu bezoekers tijdelijk niet meer naar het museum kunnen komen om samen te genieten van de kunst in de museumzalen, opent Rijksmuseum Twenthe haar virtuele deuren.
Onder het thema “STILLS” exposeren bij A quadraat in Vorden tot 13 april 2020 drie kunstenaars: Yt Osinga en Natalia Dik, schilders en Eberhard Szejstecki, sculpturist.
De grote Amsterdamse musea willen bezoekers ondanks de sluiting om het coronavirus een kijkje achter hun deuren bieden en vinden daarvoor digitale oplossingen.