Op vrijdag 5 april is er een taxatiedag in Museum De Buitenplaats in Eelde. Van 12 tot 16 uur zijn er experts van het Venduehuis in Den Haag aanwezig om uw kunst en antiek te taxeren. Frans Leidelmeijer zal de beoordeling van Indonesische schilderkunst, Balinese beelden, art nouveau en art deco voor zijn rekening nemen.

Op vrijdag 5 april is er een taxatiedag in Museum De Buitenplaats in Eelde. Van 12 tot 16 uur zijn er experts van het Venduehuis in Den Haag aanwezig om uw kunst en antiek te taxeren. 

 

Ook Frans Leidelmeijer is aanwezig om de Indonesische schilderkunst, Balinese beelden, art nouveau en art deco te beoordelen. Een uitgelezen kans om de waarde van uw kunst en antiek te weten te komen. Desgewenst worden de getaxeerde objecten ingenomen voor veiling. 

De taxatie vindt plaats in het museumpaviljoen van Museum De Buitenplaats. In het museum zelf is de expositie ‘Piet Sebens. De kom en ik’ te zien, waarin de stillevens van schilder Piet Sebens (1961) worden samengebracht met Aziatisch keramiek.

 

U heeft geen entreebewijs van het museum nodig om aan de taxatie deel te nemen. Aanmelden kan via: info@venduehuis.nl

 

www.museumdebuitenplaats.nl

Administratie
+31 (0)229 74 50 55
te bereiken op maandag,
woensdag en donderdag.
email de administratie

Postadres:
Postbus 360
1620 AJ Hoorn

Bezoekadres:
Grote Oost 43
1621 BR Hoorn
+31 (0)229 82 02 14
info@vindmagazine.nl