In het Groningse Zuidbroek wordt in het weekend van 13 en 14 oktober de eerste Detectorworld georganiseerd. Het is geen toeval dat dit evenement samenvalt met de Nationale Archeologiedagen.

In het Groningse Zuidbroek wordt in het weekend van 13 en 14 oktober de eerste Detectorworld georganiseerd. Het is geen toeval dat dit evenement samenvalt met de Nationale Archeologiedagen.
De grootste internationale beurs op het gebied van metaaldetectie brengt de wereld van archeologen, hobbyisten, goudzoekers, outdoor freaks en archeologen samen in een 6000 m2grote beurshal. Naast de stands van fabrikanten, distributeurs, dealers en gerelateerde bedrijven, treft de bezoeker verzamelaars, detectorverenigingen, een tweedehands markt, demonstraties, bekende gezichten van tv en Youtube, cateringfaciliteiten, kinderanimatie en nog veel meer. Voor fanatieke zoekers zijn er in de wijde omgevingwedstrijden uitgezet, zelfs op het strand. Vind Magazine is ook present met een assortiment archeologische en metaaldetectieboeken die met fikse kortingen worden aangeboden.De organisatie achter Detectorworld streeft ernaar om het tot een jaarlijks terugkerend evenement te laten uitgroeien. Op de website is alle informatie voor het weekend te vinden.

 

www.detectorworld.info

Administratie
+31 (0)229 74 50 55
te bereiken op maandag,
woensdag en donderdag.
email de administratie

Postadres:
Postbus 360
1620 AJ Hoorn

Bezoekadres:
Grote Oost 43
1621 BR Hoorn
+31 (0)229 82 02 14
info@vindmagazine.nl