Bij ABN AMRO - CIRCL , het duurzame paviljoen van de bankvestiging aan de Zuidas, staat een week lang van 15 tot en met 21 oktober Sustainable ART & DESIGN in de schijnwerpers.

Bij ABN AMRO - CIRCL , het duurzame paviljoen van de bankvestiging aan de Zuidas, staat een week lang van 15 tot en met 21 oktober Sustainable ART & DESIGN in de schijnwerpers.
Galerie Rademakers stelt samen met het jonge ontwerplabel Cartoni Design een expositie samen aan de hand van dit thema. Aanleiding is de aankomende Dutch Design Week in Eindhoven (20- 28 oktober) waar dit jaar circulariteit één van de pijlers is en in dat licht speciale aandacht uitgaat naar nieuwe, experimentele manieren van ontwerpen. De expositie bij CIRCL laat zien hoe kunst en design recht kunnen doen aan het grotere geheel, het globale ecosysteem. Een aanbod van vernieuwende kunst en vormgeving gemaakt van restmaterialen wordt omlijst met een programma van inspirerende, andersdenkende sprekers en laat zien dat met hergebruik en duurzaam gebruik een vernieuwend concept mogelijk is. Kunstenaars en ontwerpers die meewerken zijn Dirk van der Kooij,Mo Man Tai,Reflow,Plankstaal,Werkwaardig, Aad Bos, Cartoni Design,Stefan Gross,Petra Wolzak,Sebiha Demir,Wieland Vogel enles Deux Garcons.

 

www.rademakersgallery.com

Administratie
+31 (0)229 74 50 55
te bereiken op maandag,
woensdag en donderdag.
email de administratie

Postadres:
Postbus 360
1620 AJ Hoorn

Bezoekadres:
Grote Oost 43
1621 BR Hoorn
+31 (0)229 82 02 14
info@vindmagazine.nl