Onder de titel Rebels without a causehoudt ZERP Galerie Rotterdam van 17 oktober tot en met 11 november een groepspresentatie met nieuw werk van onder andere Anne von Freyburg, Virgilius Moldovan, Stijn Belle en Matt de Groot.

Onder de titel Rebels without a causehoudt ZERP Galerie Rotterdam van 17 oktober tot en met 11 november een groepspresentatie met nieuw werk van onder andere Anne von Freyburg, Virgilius Moldovan, Stijn Belle en Matt de Groot.
Deze kunstenaars hebben gemeen dat zij zoeken naar spanning in hun werk en werkwijze, wat tot grensoverschrijdende resultaten leidt.  ZERP Galerie in hartje Rotterdamprofileert zich als een platform voor nieuwe kunst en vertegenwoordigt kunstenaars die gebruikmaken van uiteenlopende media: van schilderkunst en fotografie tot installaties en sculpturen. Met dynamische groepstentoonstellingen en focuspresentaties worden maandelijks spraakmakende nieuwe werken uitgelicht. De galerie werkt samen met kunstenaars die al bekendheid genieten, nationaal en internationaal,  en vertegenwoordigt daarnaast opkomend talent. Doel bij deze laatste groep is om de kunstenaars in een vroeg stadium van hun ontwikkeling te begeleiden en hen door middel van kwalitatief hoogstaande presentaties, verrassende events en een actueel aanbod bij een groot publiek onder de aandacht te brengen.

 

www.zerp.nl

Administratie
+31 (0)229 74 50 55
te bereiken op maandag,
woensdag en donderdag.
email de administratie

Postadres:
Postbus 360
1620 AJ Hoorn

Bezoekadres:
Grote Oost 43
1621 BR Hoorn
+31 (0)229 82 02 14
info@vindmagazine.nl