Op verschillende locaties in Enkhuizen treden internationale grootheden, regionale beroemdheden, gitaarleerlingen en studenten van conservatoria op. Er zijn o.a. optredens te zien van Jan Akkerman, The Ploctones met Anton Goudsmit, Dorine Wiersma, Mariachi Fiesta Mexicana, Enno Voorhorst en Sabrina Vlaskalic.

Op zondag 19 juni wordt er -in samenwerking met de Gitaarsalon- in het museum een gitaarfestival georganiseerd. Maar liefst tweehonderd gitaristen uit binnen- en buitenland spelen op twaalf verschillende podia in het binnen- en buitenmuseum.

Op deze zondag is het Vaderdag en daarom hebben die gratis toegang. De optredens in het Zuiderzeemuseum vormen de afsluiting van de GitaarSalon Festivalweek in Enkhuizen, die van dinsdag 16 tot en met zondag 19 juni duurt. Op verschillende locaties in Enkhuizen treden internationale grootheden, regionale beroemdheden, gitaarleerlingen en studenten van conservatoria op. Er zijn o.a. optredens te zien van Jan Akkerman, The Ploctones met Anton Goudsmit, Dorine Wiersma, Mariachi Fiesta Mexicana, Enno Voorhorst en Sabrina Vlaskalic.

info@vindmagazine.nl
+31 (0)229 82 02 14

Administratie: te bereiken
op maandag, woensdag
en donderdag.

Postadres:
Postbus 360
1620 AJ Hoorn

Bezoekadres:
Grote Oost 43
1621 BR Hoorn