In opdracht van Het Noordbrabants Museum, en in samenwerking met gastconservator Frans Bevers, maakte Wijnanda Deroo een nieuwe serie interieurportretten. Vijfentwintig raadselachtige ruimtes in Nederland worden binnenkort op groot fotoformaat getoond in de expositie Plaatsen van herinnering.

In opdracht van Het Noordbrabants Museum, en in samenwerking met gastconservator Frans Bevers, maakte Wijnanda Deroo een nieuwe serie interieurportretten.

Vijfentwintig raadselachtige ruimtes in Nederland worden binnenkort op groot fotoformaat getoond in de expositie Plaatsen van herinnering.
Deroo maakte internationaal naam met haar intrigerende, verlaten foto’s van interieurs. Ze heeft met haar camera al diverse plekken in de wereld vastgelegd, zoals de VS, Indonesië, China, Rusland en Mexico. Haar werk is opgenomen in de collecties van onder meer het Museum of Modern Art (New York), het Rijksmuseum Amsterdam en Het Noordbrabants Museum. In 2013 kwam Deroo in de publiciteit met foto’s van interieurs van het Rijksmuseum. De expositie duurt van 6 september 2014 t/m 11 januari 2015.

info@vindmagazine.nl
+31 (0)229 82 02 14

Administratie: te bereiken
op maandag, woensdag
en donderdag.

Postadres:
Postbus 360
1620 AJ Hoorn

Bezoekadres:
Grote Oost 43
1621 BR Hoorn