Op zaterdag 9 november organiseert de Federatie TMV weer de Nationale Taxatiedag. Deze dag vindt in zes musea tegelijk plaats.Een team van taxateurs taxeert kosteloos voorwerpen zoals goud, zilver en sieraden, kunst en toegepaste kunst, klokken en horloges en Art Deco.

Op zaterdag 9 november organiseert de Federatie TMV weer de Nationale Taxatiedag. Deze dag vindt in zes musea tegelijk plaats. Een team van taxateurs taxeert kosteloos voorwerpen zoals goud, zilver en sieraden, kunst en toegepaste kunst, klokken en horloges en Art Deco.

Bij een aantal musea zijn er gespecialiseerde taxateurs op het gebied van bijvoorbeeld klassieke motorvoertuigen of Perzische tapijten aanwezig. Zo is in het Centraal museum ook een taxateur aanwezig op het gebied van papiergeld, munten, oude effecten en historische documenten. U kunt met uw spullen terecht tussen 11.00 en 16.00 uur.

De participerende musea zijn het Bonnefantenmuseum te Maastricht, het Centraal Museum te Utrecht, het Cobramuseum te Amstelveen, het Drents Museum te Assen, het Historisch Museum Haarlem en het Zeeuws Museum te Middelburg.

Administratie
+31 (0)229 74 50 55
te bereiken op maandag,
woensdag en donderdag.
email de administratie

Postadres:
Postbus 360
1620 AJ Hoorn

Bezoekadres:
Grote Oost 43
1621 BR Hoorn
+31 (0)229 82 02 14
info@vindmagazine.nl