Lancering Vind magazine. Een nieuw eigentijds magazine over geschiedenis, archeologie, kunst en antiek
Met veel succes is Vind magazine gelanceerd. Vind neemt de plaats in van PolderVondsten Magazine. Vind is het eerste publieksmagazine in Nederland over geschiedenis, archeologie, kunst en antiek. Trefwoorden zijn: gevarieerd, boeiend, professioneel en visueel zeer uitdagend.

 

De titel Vind onderstreept dat in dit magazine alles op het gebied van geschiedenis, archeologie, kunst en antiek te vinden is. Ook benadrukken wij met de naam dat we ergens een mening over hebben, iets wel of niet mooi vinden en dingen op een bepaalde manier beleven. Behalve dat Vind een aantal vaste rubrieken heeft, zoals een gastencolumn, uitgebreide museum- en veilingagenda's, een schilderijbespreking, de determinatie van een uniek voorwerp en er een woord etymologisch wordt verklaard, komen er legio onderwerpen aan bod die op een toegankelijke en spannende manier worden gebracht.

 

Uiteraard blijven wij schrijven over dezelfde boeiende onderwerpen zoals u dat in PolderVondsten al van ons gewend bent. 'Vind is een nieuw magazine, met een oud geluid'.

 

 

 

www.vindmagazine.nl

info@vindmagazine.nl
+31 (0)229 82 02 14

Administratie: te bereiken
op maandag, woensdag
en donderdag.

Postadres:
Postbus 360
1620 AJ Hoorn

Bezoekadres:
Grote Oost 43
1621 BR Hoorn